9 грудня 2021 р. Макарчук Кирило, гр.ЕК-181 та Баришевський Олександр, гр. ЕП-191 прийняли участь у тренінгу, що проводила дипломований фанат слова та засновниця «Ательє мови Дарина Щастливенко» у Агенції регіонального розвитку Чернігівської області. Команда пройшла до фіналу, де відібрані 17 ідей, які реально втілити у життя серед 25 осіб та команд.

До складу журі увійшли члени Наглядової ради Агенції, представники Чернігівської облдержадміністрації, громадських організацій та бізнесу. Зокрема, експерти Українського фонду стартапів.

«Ми підготуємо фіналістів конкурсу стартапів до презентації у фіналі у форматі Elevator Pitch перед журі, спонсорами та потенційними інвесторами. Суть полягає в тому, що людина має встигнути «продати» свою ідею за час однієї поїздки ліфту. Якщо учасник конкурсу зацікавить потенційного інвестора, отримає шанс швидко реалізувати проєкт. Автор найкращої ідеї стартапу отримає 10 000 гривень від конкурсного журі», — розповіла директорка Агенції регіонального розвитку Чернігівської області Юлія Дарницька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *